Fizetési lehetőségek

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Szalonunkban készpénzzel is fizehet.
Webshopos megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel is kiegyenlítheted szalonunkban és partnereinknél (futárszolgálatok, átvételi pontok, kivéve Foxpost).

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szalonunkban és átvételi pontunkon, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák.

Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

BARION

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz wbshopunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

FIZETÉS BAMBUS FIZIO-MED AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL

Szalonunkban fizetéskor felhasználhatod a Bambus Fizio-Med ajándékkártyádat is. Az ajándékkártya – értékétől függetlenül – a kiállítás napjától számított 3 hónapig érvényes, akár konkrét szolgáltatásra, akár meghatározott pénzösszegre szól. A lejárati időt a kártyára vásárláskor ráírjuk.

close-link
close-link