Rólunk
A Bambus FizioMed megújult tulajdonosi körrel, de a megszokott professzionális szolgáltatásokkal várja – immáron kilenc éve – vendégeit Budaörs központjában.

Tudjuk, hogy sajnos manapság egyre inkább luxussá válik az énidő, az az idő, amikor csak magunkkal és a testünkkel, egészségünkkel foglalkozhatunk. Kevés időbe szorítunk be egyre több feladatot, felelősséget, miközben nem veszünk tudomást belső szerveink és bőrünk igényeiről, mert egyszerűen nem fér bele az időnkbe.

A Bambus FizioMed ezt a luxust igyekszik elérhetővé tenni vendégeinek. Nálunk egy helyen érhető el számos különböző kozmetikai és alakformáló kezelés, gyógyító és életminőség-javító szolgáltatás, melyektől jobban érezheti magát a bőrében, és ezt a változást környezete is észre fogja venni.

Kozmetikai kezeléseinkkel az arcbőr fiatalodhat, újra feszessé válik, a ráncok, bőrhibák pedig eltűnnek.

Alakformáló gépeinkkel a test legkülönbözőbb részeit megdolgoztatjuk, beindul a méregtelenítés, a zsírbontás és feszesítés, mely hozzásegíti önt a tökéletesebb alak eléréshez.

Gyógymasszázzsal, fülakupunktúrával vagy fizioterápiával pedig az egészségért is sokat tehet.

Szakembereink kezében maximálisan biztonsángban tudhatja magát, hiszen folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy minél professzionálisabb szolgáltatást nyújthassanak.

A Bambus FizioMedben kizárólag magas minőségű termékekeket használunk, melyeket akár otthoni használatra meg is vásárolhat, ha a kezelések után elégedett volt az eredménnyel, és minél tovább meg szeretné azt őrizni.

Hozzánk bátran fordulhat, ha szépülni szeretne, vagy az egészséges életmódot hozná közelebb magához!

close-link
close-link