Szakembereink
Tóth Krisztina vagyok, a Bambus FizioMed Testkezelő Stúdió kozmetikusa és alakformáló specialistája. Szeretettel várom önt kezeléseimre, melyeket kozmetikus, sminkes, szempilla stylist és testépítő edzői képesítéseimnek köszönhetően igyekszem a legprofesszionálisabb szinten nyújtani.
Az érettségi megszerzése után közvetlenül kozmetikusként kezdtem el tanulni és tevékenykedni, amit azóta is folyamatosan fejlesztettem.
Tanulmányaim során nagyon megkedveltem a sminkelést. Részese lehettem az örömüknek, hiszen szépek és magabiztosak lettek a sminkemtől. Ismereteimet sminktanfolyamokon fejlesztettem, sminkversenyeken vettem részt, majd sminkes oktató lettem a Lemaquillage szalonban.
Ez a szerelem a mai napig tart. Műtermi és kültéri helyszínű fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, esküvőkön szépítem a hölgyeket.
Szalonunkban alkalmi sminket készítek, ahol szintén az általam megszokott minőségi, tartós professzionális termékeket használom.
Időközben megismerkedtem az elektrokozmetika számos lehetőségével, mellyel szintén abban tudom segíteni a hölgyeket és urakat, hogy megjelenésük ápolt és magabiztos legyen a mindennapi és az üzleti életben is. Legyen szó, cellulitról, túlsúlyról, a bőr állapotának romlásáról, egy konzultáció során megkeresem az általam leginkább javasolt kezelési módokat.

Az átalakulás akkor a leghatásosabb, ha együtt jár az életmód változásával is. Testépítő edző lévén, vendégeimnek tudok segíteni abban is, hogy az elért eredmények tartósak legyenek és elinduljanak egy egészségesebb, tudatosabb úton.
Szalonunkban az alakformálás mellett nagy hangsúlyt fektetünk az arcfiatalító kezelésekre is. Legmodernebb HIFU készülékünkkel forradalmasítjuk a fiatalítás művészetét. Ahogyan az alakformálásnál, úgy az arcfiatalításnál is fontosnak tartom, hogy kezelés előtt egy konzultáció keretében átbeszéljük, hogy a vendég korához, bőréhez és egyéb körülményekhez leginkább megfelelő technikát választjuk ki.

Être belle termékcsaláddal várom kedves régi és új vendégeimet, amellyel új szintre emelhetjük a kezelések hatékonyságát. Különös figyelmet fordítok az Anti-Agign kezelések hatékonyságára amiket e termékcsalád prémium kategóriás anyagaival végzek.
A legfontosabb lépése a fiatalításnak az otthoni ápolás, hiszen mi időszakosan találkozunk, de bőrünk minden nap igényli a törődést. A vendégeket a termékcsalád készítményeivel várom, amiket meg lehet otthonra is vásárolni saját bőrtípusuk és felmerülő problémájuk alapján.

Stúdiónkban Szűcs Judit, magasan képzett gyógymasszőr szolgálja ki vendégeink igényeit.

Judit 2013 óta dolgozik gyógymasszőrként, gyakorlatát a miskolci Semmelweis Kórházban szerezte. Kezei alatt gyógyult többek között a DVTK futballcsapata és a Miskolci Barlangfürdő vendégserege.
Az ország számos területén bizonyította már szakmai képességeit, így nagy örömünkre szolgál, hogy immár a Bambus FizioMed csapatát erősíti.

Judit a megfelelő választás, ha valaki biztos kezek között szeretne különböző egészségügyi, mozgásszervi problémáin enyhíteni vagy csak egyszerűen egy frissítő, relaxáló masszázs keretében pihenni.
Elérhető szolgáltatásainkat itt tekintheti meg:

Bambus FizioMed Testkezelő Stúdióban szakképzett füladdiktológus várja vendégeit.
Legyen szó egészségmegőrzésről, vagy akár fennálló tünetek kezeléséről, a fül akupunktúrás pontjait stimulálva garantált és látványos eredményeket lehet elérni.
Stúdiónkban a különböző alakformáló kezeléseket is kiegészíti a fülakupunktúra, hiszen a megfelelő pontokat érintve, éhségérzet-csökkenés is bekövetkezhet.

Olvasson bővebben szolgáltatásainkról:

close-link