Arcfiatalítás

Számtalan arcfiatalító és arcbőrjavító kezelés közül választhat, emellett természetesen a hagyományos kozmetika eljárásait is végezzük.
Olvasson bővebben szolgáltatásainkról:

Thermage – mátrixpontos rádiófrekvenciás bőrmegújítás

A legújabb kozmetikai eljárás, mely segítségével éveket tagadhat le a korából. A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, non-invazív esztétikai beavatkozás, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallata sincs. Nagyon kellemes, meleg érzettel jár, így kifejezetten relaxáló élményt nyújt.

Mikor javasoljuk a Thermage kezelést?

  • ha a bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés;
  • ha a  bőröd vegyes, tág pórusú;
  • ha a bőröd fakó, egyenetlen textúrájú;
  • ha az állvonalon már enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani;
  • ha a szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat találhatóak;
  • ha szeretnéd megelőzni az öregedés jeleinek megjelenését és késleltetni azokat;
  • ha szülés után a pocakon nem megfelelően húzódott vissza a bőr.

A Thermage eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2 mm, vagy legfeljebb 3 mm helyett akár 5 mm mélységig is kifejtse hatását. Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, makacsabb ráncokra is kíváló, fiatalító hatással bír. Az RF energia létrehoz egy hőhatást. A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni (a szervezet megjavítja a sérüléseket). A beavatkozás kb. 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény a kollagéntermelés beindulásának köszönhetően 3-6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető, annak függvényében, hogy az otthoni ápolás hogyan, milyen minőségben történik. A hatása ezután éri el a maximális végeredményt. A kialakult eredmény pedig hosszan tartó.

A rádiófrekvencia hatására kollagén termelődik. Ez azért fontos, mert 26 éves kor után a bőrben a kollagén termelés lassulni kezd, majd leáll. A termelés újraindítása, a kollagén rostok megerősítése és minőségük javítása alapvető fontosságú a bőröregedés elleni harcban. A kollagén felelős a bőr tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért, hiánya petyhüdtséghez, ráncokhoz és feszesség, ill. volumenvesztéshez vezet.

Mit tapasztal a kezelés alatt?

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádiófrekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően – nagyon ritkán – minimális bőrpír jelentkezhet. A beavatkozás után, már azonnal, érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. A kezelés után azonnal visszaállhat a normál életbe.

Kialakulhat-e szövődmény a kezelést követően?

A hatékony energiaszint pontos beállításához szükségünk van az Ön visszajelzéseire, együttműködésére. A fájdalomküszöböt figyelembe véve, a lehető legnagyobb energiát használjuk. Ha jól van beállítva, akkor nem okoz égést a bőrön. Fontos, hogy a kezelés nem fájhat! Nem attól lesz jobb, hogy fáj!

Mit érzek a kezelést követően?

Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy maximum egy-két óráig tartó enyhe bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezik a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. Ezen kívül csak a feszesebb, üdébb bőrt érzi.

Mennyire tartós a kezelés hatása?

A tartós eredmény természetesen függ a páciens öregedési folyamatától (genetikai), az otthoni utóápolási szokásaitól és életmódjától is, pl. a dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt. A kezelés hatását tovább fokozhatjuk a kezelés után végzett kombinált kezelésekkel. A fél év alatt kialakult eredmény, a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad, ennyi idő alatt éri el a kezelés előtti állapotot.

A kezelést kúraszerűen érdemes elkezdeni. 4 hónapon keresztül havi 1 alkalom. Ezt követően nincs több kúra, csak kb. 4-6 havonta 1 kezelésre lesz szüksége. Szalonunk ajándéka, hogy minden Thermage arckezelés után egy tű nélküli mezoterápiás kezelésre 20% kedvezményt adunk. Ezzel biztosítjuk azt, hogy 2 Thermage kezelés között is ápoljuk, feltöltsük vitaminokkal az arcot professzionális termékekkel is.

Időpontot foglalok!

Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU (azaz nagy intenzitású mikrofókuszált ultrahang) kezelés gyors és látványos eredményt biztosít a feszességét vesztett arcbőr, toka és dekoltázs kezelésében, látványosan emelve a szemhéj, szemöldök, az arc és az áll alatti területet.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során szakemberünk a mikrofókuszált ultrahangot századmilliméteres pontossággal célozza a bőr mélyebb rétegei irányába. Az arc különböző területei más-más mélységű kezelést igényelnek. A kezelőfejek 6, 4.5 és 3.0 mm mélységben képesek kezelni a bőr rétegeit.

Mik a kezelés várható eredményei?

A szakemberünk által megfelelő pontossággal és precizitással bejuttatott energia, apró ultrahang bemeneteket ejtve a bőrben, beindítja a kollagénállomány újratermelését, ami egy kontúrsabb, fiatalosabb bőrképet fog eredeményezni. A kezelés hatására a bőr alátámasztása áll helyre, nem pedig felszíni kezelésről van szó. Mivel hatóanyag-bejuttatás nincs, ezért a várt eredményt néhány hét esetenként egy hónap után fogjuk látni a tükörben. Ennyi időbe telik ugyanis a szervezetnek megtermelnie a megfelelő mennyiségű kollagént, amivel a bőrt ismét feszessé változtathatja.

A HIFU kezelés előnye, hogy non-invazív eljárás, azaz a szervezet mindenféle külső, idegen anyag bejuttatása és hegek nélkül önmagától tölti újra és feszesíti, a teljes kollagénállományát újratermeli.

A sikeres kezelés eredményei egyéntől függően körülbelül egy éven át tartanak, így egy évnél korábban nem érdemes megismételni.

Milyen mellékhatásokkal jár?

A HIFU kezelés minimális diszkomfortérzéssel járhat az érzékenyebb vendégeknek, azonban a végeredmény őket is garantáltan kárpótólja az esetleges kellemetlenségekért. Mellékhatásai minimálisak és nincs felépülési idő, tehát a kezelés végeztével nyugodtan visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

Mikor nem javasoljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk ha a kezelendő felületen feltöltő anyagok, szálbehúzás, fogimplantátum és egyéb fém implantátum vagy tetoválás található.

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon háziorvosával vagy szakorvosával a HIFU kezelésről!

Mi az a fotorejuvenáció?

A photorejuvenáció (vagy fotorejuvenáció) egy olyan komplex bőrfiatalító kezelés, melynek során intenzív pulzáló fényt -azaz, a már végleges szőrtelenítésből jól ismert IPL-t- juttatunk a bőr mély rétegeibe, hogy különböző problémákat kezeljünk vele, és visszafordítsuk a napfény káros hatásai által kialakult ráncokat, foltokat, elváltozásokat. A kezelés által bevitt hőenergia arra serkenti a bőrt, hogy magát gyógyítsa, új sejtek, kollagén és elasztán termelésével.

A kezelés a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki ránctalanító és feszességfokozó hatását.

Milyen esetekben érdemes a kezelést alkalmazni?

– bőrfiatalításra: a ráncos, igénybe vett bőr simítására
– pigmentfoltok, szeplők, májfoltok halványítására, megszüntetésére
– pattanások nyomainak, aknés hegeknek a halványítására
– tág pórusok megszüntetésére
– érelváltozások (seprűvénák, arci értágulatok, rosacea) kezelésére.

Hogyan zajlik a kezelés?

Vendégünk a kezelés teljes folyamata alatt védőszemüveget visel, és arcára hűtőzselé kerül. Ez és az IPL gép biztonsági hűtőrendszere biztosítja a fájdalommentes eljárást, és a vendégünk komfortérzetét.

Egy kezelés időtartalma 15-25 percet vesz igénybe, a kezelés típúsától függően. Utána mindennapi tevékenységeiket azonnal folytathatják vendégeink!

Mikor nem javasoljuk a kezelést?

Ha az alábbi állapotok valamelyike fennáll önnél, a kezelés ellenjavallt lehet:

– 18 év alatti életkor (Kizárólag szülői beleegyezés mellett végezzük)
– Terhesség
– Szívritmust szabályozó vagy belső defibrillátor készülék a szervezetben
– Epilepszia
– Súlyos cukorbetegség
– Hegesedési vagy keloid hajlam
– Aktív bőrbetegség, sérülés a kezelendő területen
– Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése a kezelés előtti 4 hétben
– A-vitamin származék szedése 12-18 hónapon belül
– Daganatos megbetegedés
– Akut lázas állapot
– Rendellenes szőrösség, hypertrichosis

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon szakorvosával a fotorejuvenáció kezelésről!

Mi az a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a bőr állapotát javítsa.

A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is, Jennifer Aniston például, elmondása szerint, ennek köszönheti, hogy arcbőre feszes maradt.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciák arra stimulálják a vendég szervezetetét, hogy a saját kollagéntermelését indítsa be. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítik a bőrt körülberül 40 fokra, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni.

Körülbelül 30 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs arcpír, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben.
A kezelést arcmasszázsal zárjuk, melyhez a professzionális Être belle kozmetikumokat és Dr. Taffi 100%-os tisztaságú, édes mandula olajat használunk.
Ezen kozmetikumok szalonunkban megvásárolhatóak, ha a hatást minél hosszabb ideig meg akarjuk őrizni rendszeres otthoni ápolással.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Különösen hatásos apró ráncok halványítására, az arcbőr, az áll megemelésére, feszesítésére.

Mit tehetünk a tartósabb eredményért?

A rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali, látványos eredményre számíthatunk.
A még tartósabb és szembetűnőbb változás miatt a egy kúrával érdemes kezdeni, hiszen a kollagén termelés felgyorsulásához rendszeres stimulációra van szükség. Ez a kívánt hatás elérésig tart, ami azt jelenti, hogy 6-8 héten keresztül, heti rendszerességgel végeztetjük az arcfiatalítást. Ezt követően az állapot fenntartásához 1-2 havonta javasolt megismételni a kezelést 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát tű nélküli mezoterápiával fokozhatjuk. A kezeléssel a bőr mezo rétegébe orvosi tisztaságú hyaluronsavat juttatunk be, ezzel fokozva a bőr hidratációját és volumenjét.

A rádiófrekvenciás kezelést kérhetjük nyakunk és dekoltázsunk feszesítésére, megújítására is.

Kiknek ajánljuk?

A fiatalabb (28-30 év feletti) bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára.
Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.
Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető. 

Mi az a tű nélküli mezoterápiás kezelés?

Szalonunkban lehetősége van kipróbálni az úgynevezett tű nélküli mezoterápiás kezelést, mely az egyik legkorszerűbb arcfiatalító eljárás. 

Ez az új technológia az elektroporáció és az elektroforézis együttes hatását kombinálja, így az aktív 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok mélyen felszívódnak a bőrben és hihetetlen eredményt produkálnak! Legnagyobb előnye pedig, hogy maximális hatás mellett is teljesen fájdalommentes.

A mezoterápia során hatékonyan kezelhető az arc, nyak és a toka területe, a dekoltázs. Az eredmény már azonnal látható.

Hogyan zajlik a kezelés?

Bőrünk szerkezete rendkívül összetett és a hatóanyagok bevitele kívülről sajnos korlátozott. Ezt a lehetőséget adja meg a tű nélküli (virtuális) mezoterápiás készülék, melynek segítségével közvetlenül a kezelőfejbe tehető a bejuttatni kívánt hatóanyag (főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, A-, B,- C,- vitaminkomplexeket juttatunk be), mely az ön bőrtípusához, és az elérni kívánt eredményhez igazodik. A kezeléssel miniatűr csatornákat hozunk létre a szarurétegben, így pontosan oda és annyi hatóanyagot tudunk bejuttatni amennyi szükséges, természetesen rendkívül steril körülmények között.

Mik a kezelés előnyei?

– Kisimítja a vízhiányos bőrt és vele együtt a ráncokat.
– Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával.
– Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot.
– Halványítja a pigmentfoltokat
– A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.
– Az egyik legeredményesebben alkalmazott módszer a fejproblémák, és a hajhullás terén is.

Milyen gyakran érdemes igénybe venni a kezelést?

Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége, melyet a konzultáció során, még a kezelés előtt megbeszélünk önnel. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt ami körülbelül 6 alkalmat jelent, heti egyszer.

close-link
close-link