Kozmetika

Kozmetikánkban magas minőségű, német termékekkel dolgozunk. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy szakértő kezek segítik önt a szépülésben, fiatalodásban.
Számtalan arcfiatalító és arcbőrjavító kezelés közül választhat, emellett természetesen a hagyományos kozmetika eljárásait is végezzük.
Olvasson bővebben szolgáltatásainkról:

A jó minőségű arckrém vagy olaj használata csak a siker felét jelenti a megfelelő bőrápolásban. A megfelelő masszázstechnikával elképesztően látványos eredményeket tud kozmetikusunk elérni a hibátlanabb bőr érdekében.

A hozzáértő mozdulatok fokozzák az arcbőr vérkeringését, segítik a nyirokkeringés működését és szó szerint megemelik a bőrt. Ezzel megszűnik a duzzanat -például a sokat rettegett szemkörnyéken- és felébred, élettel telivé válik a bőr.
A stimulációnak köszönhetően a bőr felülete egyenletesebbé válik, a hegek, sebek kevésbé látványosak. Ezek a mozdulatok ráadásul kollagéntermelésre serkentik a bőrt, így nem csak a kezelés másnapján fogja az eredményt látni.

Mintha csak ráncfelvarráson vett volna részt!

Az arctisztítás a mindennapi bőrápolás megszokott része. Főként esténként, lefekvés előtt szoktuk bőrünket valamilyen tonikkal, lemosóval, sminkeltávolítóval tisztítani.

Emellett azonban  az is nagyon fontos, hogy rendszeresen, profi szakember is megtisztítsa arcbőrünket. Ilyenkor ugyanis nem csak a felszíni, apró szennyeződések távolíthatók el, hanem az elhalt hámsejtek, mitesszerek vagy pattanások. A kozmetikai arctisztítás során mélyen a bőrfelszín alá juttatjuk az ápoló hatóanyagokat, melyektől a bőr visszanyeri hidratáltságát, rugalmasságát, sőt a finom ráncok is halványodnak.

Kozmetikusunk az ön bőrtípusának megfelelő termékcsaládot használ a bőrön, melyeket később meg is vásárolhat nálunk, hogy otthon is folytathassa a megfelelő bőrápolási rutint.

A nők, és férfiak többsége kíván több szőrszálat bizonyos helyekre, mint például a fejbőr, szemöldök vagy szempilla. Ugyanekkora hányaduk tesz aktívan és rendszeresen lépéseket annak érdekében, hogy a nem kívánatos helyeken növő szőrszálaktól -lehetőleg minél hosszabb időre- megszabadulhasson.

A fenti problémára az egyik legelterjedtebb módszer a gyantázás, mely okkal vívott ki magának ekkora népszerűséget. Az epilálással, borotválással szemben rengeteg előnye van, ráadásul elég csak havonta, kéthavonta elvégezni, és élvezni a sima, puha bőrt.

Szalonunkban kozmetikus szakember végzi a szőrtelenítést, mely garantálja a szinte teljesen fájdalom és irritációmentes, hosszantartó eredményt.


Végleges eredményt szeretne? Olvasson tartós szőrtelenítési eljárásainkról is!

Mindannyian tudjuk, hogy a smink segíthet abban, hogy előnyösebben nézzünk ki, bőrhibákat fedhessünk el, kiemeljünk vagy elrejtsünk bizonyos területeket az arcunkon.

Az ember eredendően az esztétikus, szemnek jobban tetsző dolgokhoz vonzódik. Számos tanulmány mutatta ki, hogy olyan kisbabák, akiknek a mai társadalomban elvárt szépségről nincs tudomásuk, szívesebben vannak szebb, esztétikusabb emberek körül. Ez a jelenség is megmagyarázza, hogy társadalmunk miért is keresi, próbálja ennyire elérni a szépséget.

A megfelelően elkészített smink egészségesebbnek, fiatalabbnak, kiegyensúlyozottabbnak láttatja viselőjét.

Egy professzionális sminkes pontosan tudja, hogy mi áll jól nekünk, hová kell helyeznie a hangsúlyt, hogy kiemelje arcunk természetes szépségét.

Szalonunkban sminkes képzettségű kozmetikusunk várja vendégeit, hogy a tökéletes sminket elkészíthesse önöknek.

A szemöldök keretet ad a szemünknek, sőt az egész arcunknak. Formája, színe, mérete nagyban befolyásolja azt, ahogy  a tükörben viszontlátjuk magunkat.

Majdnem mindannyiunkkal megtörtént már, hogy túlságosan sok szőrszálat szedtünk ki a szemöldökünkből, vagy rossz formát alakítottunk ki neki, aztán pedig heteket vártunk arra, hogy ismét kinőjenek a szálak.

Profi kozmetikusunk gondoskodik arról, hogy ön a legnagyobb megelégedettséggel és tökéletes szemöldökkel távozzon szalonunkból.

Szalonunkban lehetőség van 1, 2, 3, 4 de akár 5 dimenziós szempillák építtetésére is.

Kinek ajánljuk a szempillahosszabítást?

Röviden: mindenkinek. Mindenkinek, aki szeretne időt megtakarítani reggelente, hiszen ezekkel az épített szempillákkal szinte szükségtelenné válik a sminkelés, már ébredéskor igéző tekintettel nézhetünk az ébresztőóránkra.

Egyéni igényektől és a természetes szempilláktól függően szakemberünk ajánlani fogja önnek a megfelelő dimenziót, hosszúságot, anyagot és ívet.

Hogyan zajlik a szempillaépítés?

A szempillaépítés során ön egy kényelmes kezelőágyon, csukott szemekkel fekszik. Kozmetikusunk pedig egyenként, minden szempillára felragasztja a dimenziónak megfelelő műszempillát. Önnek nincs más dolga, mint relaxálni, és mikor a szempilla elkészül, szinte újjávarázsolva távozhat.

Mit érdemes tudni még a szempilla-hosszabbításról?

Megfelelő ápolás mellett a szempillák akár egy hónapon át is fennmaradhatnak, ezután a természetes szempillák cserélődésével lassan kihullanak. Azonban szempillatöltésre is van lehetőség, ilyenkor a már kihullottak helyét pótoljuk új szempillákkal.

A kezeléseket minden esetben személyes konzultáció előzi meg. Ekkor szakemberünk minden teendővel és információval el tudja látni önt, amire szüksége lehet.

Mi az az IPL tartós szőrtelenítés?

Szalonunkban a tartós szőrtelenítést korszerű IPL (azaz intenzív pulzáló fény) technikával végezzük, melynek hatékonyságát népszerűsége igazolja leginkább.

Az IPL végre tényleg megoldást nyújt ahhoz, hogy a szőrszálainktól hosszú időre megszabaduljunk! Ugyanis az IPL technikával kezelt bőrfelületeken hosszú időre eltűnik a szőr, és mikor ismét visszanő gyengébb, puhább és világosabb színű lesz, mint előtte.

Hogyan zajlik a kezelés?

A készülék villanófényt bocsájt ki, melyeket a szőrszálakban lévő festékanyag, a melanin elnyel. A szőrtüszőkbe érve ez a villanófény hőhatást fejt ki, ennek hatására a szőrtüszőkből kiinduló szálak megállnak a növekedésben. Ahhoz, hogy az eredmény tartós, és tényleg hatásos legyen átlagosan négy alkalommal szükséges egy adott bőrfelületet kezelni, körülbelül 3-4 hetes intervallumokban.

Az IPL csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ezért körülbelül négy kezelés szükséges, így biztosan minden szőrszál kezelve lesz.

Mit érdemes tudni még a kezelésről?

– Szinte bármilyen területen alkalmazható, amennyiben az ott található szőrszálak színe megfelelően sötét. Színtelen, ősz vagy világosszőke szőrszálakon használva, az eredményt nem lehet garantálni, mert nincs jelen kellő mennyiségben a színt adó melanin.
– Az ideális eredmény eléréséhez körülbelül 4 kezelés szükséges 4 hetes időközönként.
– A kezeléshez csak olyan szőrszálakon sikeres, amik elegendő melanint tartalmaznak.
– A kezelést ajánlott téli időszakban végezni, mivel a napbarnított vagy szoláriumozott bőrfelületen kevésbé hatékony a készülék.
– A kezelés előtt kérjük ne gyantázzon, és ne is borotváljon, az kezelendő szőrszál ideális hossza 3-4 mm legyen.
– A kezelést követően enyhe bőrpír, átmeneti bőrelszíneződés, a bőr minimális égési sérülése, átmeneti viszketés természetes utóhatásnak tekinthető, ennek minimalizására hűsítő krémmel kezeljük a szőrteleített felületet!
– 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vagy írásos engedéllyel vehetnek részt a kezelésen!

Mikor nem javasolt a kezelés?

– cukorbetegség,
– keringési zavarok, szívelégtelenség vagy magas vérnyomás
– bőrbetegség (nyílt sebek, keloidos, hegdaganatos gyógyulás és behúzódó sebek is)
– melanoma vagy egyéb daganatos elváltozások,
– epilepszia,
– néhány autoimmun betegség,
– terhesség,
– retina betegség,
– lázas állapot,
– gyógyszerérzékenység vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon háziorvosával vagy szakorvosával az IPL tartós szőrtelenítés lehetőségéről!

A fülbelövés az ékszer behelyezését fülbelövő pisztollyal végezzük.
Ez a módszer rendkívül gyors és fájdalommentes.

Szalonunkban kétféle fülbelövést végzünk:
–   Kisgyermekek számára a fülcimpába belőtt orvosi fémből készült ékszert
jelenti.
Előkészítjük a megfelelő lyukat a később kapott arany fülbevaló
behelyezéséhez.
–   Ma már nem csak a klasszikus értelmében használjuk a fülbevalót.
A divat azt diktálja, hogy fiúk és lányok vegyesen, akár több fülbevalót is
hordanak.

Fontos tudni:
–   A seb gyógyulása viszonylag gyors, három hét.
–   Ruhalevételnél kell rá figyelni az első három hétben.
–   Úszni és strandra menni tilos vele 21 napig.
–   Az ékszer környékének tisztán tartása fontos.
–   Óvni kell minden fizikai behatástól (rántás, ütődés).
–   A gyógyulási idő alatt nem szabad kivnni, kicserélni az ékszert.
–   A fülbevalót a gyógyulási idő alatt forgatni nem szükséges.
–   Utókezeléshez ne használjon alkohol tartalmú készítményt.
–   Napi 10-15 perc kamilla teás borogatás elősegíti a gyógyulást.
–   Ha a már meggyógyult fülbevalót megrántja, beleakad vele valamibe és ettől az
begyullad, újra kezdje el az előbbiekben leírt kezelést.

18 év alatti gyermekek esetében szülői jelenlét szükséges.
Szalonunkban a nemzetközileg elismert és világelső Studex cég termékeivel
dolgozunk.

close-link
close-link