Kozmetika


Kozmetikánkban magas minőségű, német termékekkel dolgozunk. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy szakértő kezek segítik önt a szépülésben, fiatalodásban.
Számtalan arcfiatalító és arcbőrjavító kezelés közül választhat, emellett természetesen a hagyományos kozmetika eljárásait is végezzük.
Olvasson bővebben szolgáltatásainkról:

A jó minőségű arckrém vagy olaj használata csak a siker felét jelenti a megfelelő bőrápolásban. A megfelelő masszázstechnikával elképesztően látványos eredményeket tud kozmetikusunk elérni a hibátlanabb bőr érdekében.

A hozzáértő mozdulatok fokozzák az arcbőr vérkeringését, segítik a nyirokkeringés működését és szó szerint megemelik a bőrt. Ezzel megszűnik a duzzanat -például a sokat rettegett szemkörnyéken- és felébred, élettel telivé válik a bőr.
A stimulációnak köszönhetően a bőr felülete egyenletesebbé válik, a hegek, sebek kevésbé látványosak. Ezek a mozdulatok ráadásul kollagéntermelésre serkentik a bőrt, így nem csak a kezelés másnapján fogja az eredményt látni.

Mintha csak ráncfelvarráson vett volna részt!

Az arctisztítás a mindennapi bőrápolás megszokott része. Főként esténként, lefekvés előtt szoktuk bőrünket valamilyen tonikkal, lemosóval, sminkeltávolítóval tisztítani.

Emellett azonban  az is nagyon fontos, hogy rendszeresen, profi szakember is megtisztítsa arcbőrünket. Ilyenkor ugyanis nem csak a felszíni, apró szennyeződések távolíthatók el, hanem az elhalt hámsejtek, mitesszerek vagy pattanások. A kozmetikai arctisztítás során mélyen a bőrfelszín alá juttatjuk az ápoló hatóanyagokat, melyektől a bőr visszanyeri hidratáltságát, rugalmasságát, sőt a finom ráncok is halványodnak.

Kozmetikusunk az ön bőrtípusának megfelelő termékcsaládot használ a bőrön, melyeket később meg is vásárolhat nálunk, hogy otthon is folytathassa a megfelelő bőrápolási rutint.

A nők, és férfiak többsége kíván több szőrszálat bizonyos helyekre, mint például a fejbőr, szemöldök vagy szempilla. Ugyanekkora hányaduk tesz aktívan és rendszeresen lépéseket annak érdekében, hogy a nem kívánatos helyeken növő szőrszálaktól -lehetőleg minél hosszabb időre- megszabadulhasson.

A fenti problémára az egyik legelterjedtebb módszer a gyantázás, mely okkal vívott ki magának ekkora népszerűséget. Az epilálással, borotválással szemben rengeteg előnye van, ráadásul elég csak havonta, kéthavonta elvégezni, és élvezni a sima, puha bőrt.

Szalonunkban kozmetikus szakember végzi a szőrtelenítést, mely garantálja a szinte teljesen fájdalom és irritációmentes, hosszantartó eredményt.


Végleges eredményt szeretne? Olvasson tartós szőrtelenítési eljárásainkról is!

Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU (azaz nagy intenzitású mikrofókuszált ultrahang) kezelés gyors és látványos eredményt biztosít a feszességét vesztett arcbőr, toka és dekoltázs kezelésében, látványosan emelve a szemhéj, szemöldök, az arc és az áll alatti területet.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során szakemberünk a mikrofókuszált ultrahangot századmilliméteres pontossággal célozza a bőr mélyebb rétegei irányába. Az arc különböző területei más-más mélységű kezelést igényelnek. A kezelőfejek 6, 4.5 és 3.0 mm mélységben képesek kezelni a bőr rétegeit.

Mik a kezelés várható eredményei?

A szakemberünk által megfelelő pontossággal és precizitással bejuttatott energia, apró ultrahang bemeneteket ejtve a bőrben, beindítja a kollagénállomány újratermelését, ami egy kontúrsabb, fiatalosabb bőrképet fog eredeményezni. A kezelés hatására a bőr alátámasztása áll helyre, nem pedig felszíni kezelésről van szó. Mivel hatóanyag-bejuttatás nincs, ezért a várt eredményt néhány hét esetenként egy hónap után fogjuk látni a tükörben. Ennyi időbe telik ugyanis a szervezetnek megtermelnie a megfelelő mennyiségű kollagént, amivel a bőrt ismét feszessé változtathatja.

A HIFU kezelés előnye, hogy non-invazív eljárás, azaz a szervezet mindenféle külső, idegen anyag bejuttatása és hegek nélkül önmagától tölti újra és feszesíti, a teljes kollagénállományát újratermeli.

A sikeres kezelés eredményei egyéntől függően körülbelül egy éven át tartanak, így egy évnél korábban nem érdemes megismételni.

Milyen mellékhatásokkal jár?

A HIFU kezelés minimális diszkomfortérzéssel járhat az érzékenyebb vendégeknek, azonban a végeredmény őket is garantáltan kárpótólja az esetleges kellemetlenségekért. Mellékhatásai minimálisak és nincs felépülési idő, tehát a kezelés végeztével nyugodtan visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

Mikor nem javasoljuk a kezelést?

A kezelést nem javasoljuk ha a kezelendő felületen feltöltő anyagok, szálbehúzás, fogimplantátum és egyéb fém implantátum vagy tetoválás található.

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon háziorvosával vagy szakorvosával a HIFU kezelésről!

Mi az a fotorejuvenáció?

A photorejuvenáció (vagy fotorejuvenáció) egy olyan komplex bőrfiatalító kezelés, melynek során intenzív pulzáló fényt -azaz, a már végleges szőrtelenítésből jól ismert IPL-t- juttatunk a bőr mély rétegeibe, hogy különböző problémákat kezeljünk vele, és visszafordítsuk a napfény káros hatásai által kialakult ráncokat, foltokat, elváltozásokat. A kezelés által bevitt hőenergia arra serkenti a bőrt, hogy magát gyógyítsa, új sejtek, kollagén és elasztán termelésével.

A kezelés a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki ránctalanító és feszességfokozó hatását.

Milyen esetekben érdemes a kezelést alkalmazni?

– bőrfiatalításra: a ráncos, igénybe vett bőr simítására
– pigmentfoltok, szeplők, májfoltok halványítására, megszüntetésére
– pattanások nyomainak, aknés hegeknek a halványítására
– tág pórusok megszüntetésére
– érelváltozások (seprűvénák, arci értágulatok, rosacea) kezelésére.

Hogyan zajlik a kezelés?

Vendégünk a kezelés teljes folyamata alatt védőszemüveget visel, és arcára hűtőzselé kerül. Ez és az IPL gép biztonsági hűtőrendszere biztosítja a fájdalommentes eljárást, és a vendégünk komfortérzetét.

Egy kezelés időtartalma 15-25 percet vesz igénybe, a kezelés típúsától függően. Utána mindennapi tevékenységeiket azonnal folytathatják vendégeink!

Mikor nem javasoljuk a kezelést?

Ha az alábbi állapotok valamelyike fennáll önnél, a kezelés ellenjavallt lehet:

– 18 év alatti életkor (Kizárólag szülői beleegyezés mellett végezzük)
– Terhesség
– Szívritmust szabályozó vagy belső defibrillátor készülék a szervezetben
– Epilepszia
– Súlyos cukorbetegség
– Hegesedési vagy keloid hajlam
– Aktív bőrbetegség, sérülés a kezelendő területen
– Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése a kezelés előtti 4 hétben
– A-vitamin származék szedése 12-18 hónapon belül
– Daganatos megbetegedés
– Akut lázas állapot
– Rendellenes szőrösség, hypertrichosis

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon szakorvosával a fotorejuvenáció kezelésről!

Mi az a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a bőr állapotát javítsa.

A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is, Jennifer Aniston például, elmondása szerint, ennek köszönheti, hogy arcbőre feszes maradt.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciák arra stimulálják a vendég szervezetetét, hogy a saját kollagéntermelését indítsa be. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítik a bőrt körülberül 40 fokra, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni.

Körülbelül 30 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs arcpír, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben.
A kezelést arcmasszázsal zárjuk, melyhez a professzionális Être belle kozmetikumokat és Dr. Taffi 100%-os tisztaságú, édes mandula olajat használunk.
Ezen kozmetikumok szalonunkban megvásárolhatóak, ha a hatást minél hosszabb ideig meg akarjuk őrizni rendszeres otthoni ápolással.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Különösen hatásos apró ráncok halványítására, az arcbőr, az áll megemelésére, feszesítésére.

Mit tehetünk a tartósabb eredményért?

A rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali, látványos eredményre számíthatunk.
A még tartósabb és szembetűnőbb változás miatt a egy kúrával érdemes kezdeni, hiszen a kollagén termelés felgyorsulásához rendszeres stimulációra van szükség. Ez a kívánt hatás elérésig tart, ami azt jelenti, hogy 6-8 héten keresztül, heti rendszerességgel végeztetjük az arcfiatalítást. Ezt követően az állapot fenntartásához 1-2 havonta javasolt megismételni a kezelést 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát tű nélküli mezoterápiával fokozhatjuk. A kezeléssel a bőr mezo rétegébe orvosi tisztaságú hyaluronsavat juttatunk be, ezzel fokozva a bőr hidratációját és volumenjét.

A rádiófrekvenciás kezelést kérhetjük nyakunk és dekoltázsunk feszesítésére, megújítására is.

Kiknek ajánljuk?

A fiatalabb (28-30 év feletti) bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára.
Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.
Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető. 

Mindannyian tudjuk, hogy a smink segíthet abban, hogy előnyösebben nézzünk ki, bőrhibákat fedhessünk el, kiemeljünk vagy elrejtsünk bizonyos területeket az arcunkon.

Az ember eredendően az esztétikus, szemnek jobban tetsző dolgokhoz vonzódik. Számos tanulmány mutatta ki, hogy olyan kisbabák, akiknek a mai társadalomban elvárt szépségről nincs tudomásuk, szívesebben vannak szebb, esztétikusabb emberek körül. Ez a jelenség is megmagyarázza, hogy társadalmunk miért is keresi, próbálja ennyire elérni a szépséget.

A megfelelően elkészített smink egészségesebbnek, fiatalabbnak, kiegyensúlyozottabbnak láttatja viselőjét.

Egy professzionális sminkes pontosan tudja, hogy mi áll jól nekünk, hová kell helyeznie a hangsúlyt, hogy kiemelje arcunk természetes szépségét.

Szalonunkban sminkes képzettségű kozmetikusunk várja vendégeit, hogy a tökéletes sminket elkészíthesse önöknek.

A szemöldök keretet ad a szemünknek, sőt az egész arcunknak. Formája, színe, mérete nagyban befolyásolja azt, ahogy  a tükörben viszontlátjuk magunkat.

Majdnem mindannyiunkkal megtörtént már, hogy túlságosan sok szőrszálat szedtünk ki a szemöldökünkből, vagy rossz formát alakítottunk ki neki, aztán pedig heteket vártunk arra, hogy ismét kinőjenek a szálak.

Profi kozmetikusunk gondoskodik arról, hogy ön a legnagyobb megelégedettséggel és tökéletes szemöldökkel távozzon szalonunkból.

Szalonunkban lehetőség van 1, 2, 3, 4 de akár 5 dimenziós szempillák építtetésére is.

Kinek ajánljuk a szempillahosszabítást?

Röviden: mindenkinek. Mindenkinek, aki szeretne időt megtakarítani reggelente, hiszen ezekkel az épített szempillákkal szinte szükségtelenné válik a sminkelés, már ébredéskor igéző tekintettel nézhetünk az ébresztőóránkra.

Egyéni igényektől és a természetes szempilláktól függően szakemberünk ajánlani fogja önnek a megfelelő dimenziót, hosszúságot, anyagot és ívet.

Hogyan zajlik a szempillaépítés?

A szempillaépítés során ön egy kényelmes kezelőágyon, csukott szemekkel fekszik. Kozmetikusunk pedig egyenként, minden szempillára felragasztja a dimenziónak megfelelő műszempillát. Önnek nincs más dolga, mint relaxálni, és mikor a szempilla elkészül, szinte újjávarázsolva távozhat.

Mit érdemes tudni még a szempilla-hosszabbításról?

Megfelelő ápolás mellett a szempillák akár egy hónapon át is fennmaradhatnak, ezután a természetes szempillák cserélődésével lassan kihullanak. Azonban szempillatöltésre is van lehetőség, ilyenkor a már kihullottak helyét pótoljuk új szempillákkal.

A kezeléseket minden esetben személyes konzultáció előzi meg. Ekkor szakemberünk minden teendővel és információval el tudja látni önt, amire szüksége lehet.

Mi az az IPL tartós szőrtelenítés?

Szalonunkban a tartós szőrtelenítést korszerű IPL (azaz intenzív pulzáló fény) technikával végezzük, melynek hatékonyságát népszerűsége igazolja leginkább.

Az IPL végre tényleg megoldást nyújt ahhoz, hogy a szőrszálainktól hosszú időre megszabaduljunk! Ugyanis az IPL technikával kezelt bőrfelületeken hosszú időre eltűnik a szőr, és mikor ismét visszanő gyengébb, puhább és világosabb színű lesz, mint előtte.

Hogyan zajlik a kezelés?

A készülék villanófényt bocsájt ki, melyeket a szőrszálakban lévő festékanyag, a melanin elnyel. A szőrtüszőkbe érve ez a villanófény hőhatást fejt ki, ennek hatására a szőrtüszőkből kiinduló szálak megállnak a növekedésben. Ahhoz, hogy az eredmény tartós, és tényleg hatásos legyen átlagosan négy alkalommal szükséges egy adott bőrfelületet kezelni, körülbelül 3-4 hetes intervallumokban.

Az IPL csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ezért körülbelül négy kezelés szükséges, így biztosan minden szőrszál kezelve lesz.

Mit érdemes tudni még a kezelésről?

– Szinte bármilyen területen alkalmazható, amennyiben az ott található szőrszálak színe megfelelően sötét. Színtelen, ősz vagy világosszőke szőrszálakon használva, az eredményt nem lehet garantálni, mert nincs jelen kellő mennyiségben a színt adó melanin.
– Az ideális eredmény eléréséhez körülbelül 4 kezelés szükséges 4 hetes időközönként.
– A kezeléshez csak olyan szőrszálakon sikeres, amik elegendő melanint tartalmaznak.
– A kezelést ajánlott téli időszakban végezni, mivel a napbarnított vagy szoláriumozott bőrfelületen kevésbé hatékony a készülék.
– A kezelés előtt kérjük ne gyantázzon, és ne is borotváljon, az kezelendő szőrszál ideális hossza 3-4 mm legyen.
– A kezelést követően enyhe bőrpír, átmeneti bőrelszíneződés, a bőr minimális égési sérülése, átmeneti viszketés természetes utóhatásnak tekinthető, ennek minimalizására hűsítő krémmel kezeljük a szőrteleített felületet!
– 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vagy írásos engedéllyel vehetnek részt a kezelésen!

Mikor nem javasolt a kezelés?

– cukorbetegség,
– keringési zavarok, szívelégtelenség vagy magas vérnyomás
– bőrbetegség (nyílt sebek, keloidos, hegdaganatos gyógyulás és behúzódó sebek is)
– melanoma vagy egyéb daganatos elváltozások,
– epilepszia,
– néhány autoimmun betegség,
– terhesség,
– retina betegség,
– lázas állapot,
– gyógyszerérzékenység vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése

A fenti állapotok fennállása esetén kérjük konzultáljon háziorvosával vagy szakorvosával az IPL tartós szőrtelenítés lehetőségéről!

Mi az a tű nélküli mezoterápiás kezelés?

Szalonunkban lehetősége van kipróbálni az úgynevezett tű nélküli mezoterápiás kezelést, mely az egyik legkorszerűbb arcfiatalító eljárás. 

Ez az új technológia az elektroporáció és az elektroforézis együttes hatását kombinálja, így az aktív 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok mélyen felszívódnak a bőrben és hihetetlen eredményt produkálnak! Legnagyobb előnye pedig, hogy maximális hatás mellett is teljesen fájdalommentes.

A mezoterápia során hatékonyan kezelhető az arc, nyak és a toka területe, a dekoltázs. Az eredmény már azonnal látható.

Hogyan zajlik a kezelés?

Bőrünk szerkezete rendkívül összetett és a hatóanyagok bevitele kívülről sajnos korlátozott. Ezt a lehetőséget adja meg a tű nélküli (virtuális) mezoterápiás készülék, melynek segítségével közvetlenül a kezelőfejbe tehető a bejuttatni kívánt hatóanyag (főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, A-, B,- C,- vitaminkomplexeket juttatunk be), mely az ön bőrtípusához, és az elérni kívánt eredményhez igazodik. A kezeléssel miniatűr csatornákat hozunk létre a szarurétegben, így pontosan oda és annyi hatóanyagot tudunk bejuttatni amennyi szükséges, természetesen rendkívül steril körülmények között.

Mik a kezelés előnyei?

– Kisimítja a vízhiányos bőrt és vele együtt a ráncokat.
– Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával.
– Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot.
– Halványítja a pigmentfoltokat
– A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.
– Az egyik legeredményesebben alkalmazott módszer a fejproblémák, és a hajhullás terén is.

Milyen gyakran érdemes igénybe venni a kezelést?

Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége, melyet a konzultáció során, még a kezelés előtt megbeszélünk önnel. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt ami körülbelül 6 alkalmat jelent, heti egyszer.

Mi az a tűs mezoterápiás kezelés?

Ahogy minden kozmetikai, arcfiatalító kezelésnek, így a mezoterápiás kezelésnek is az a célja, hogy az arcbőr megemeltebb, simább, élettel telibb és hidratált legyen.

A tűs mezoterápiás kezelés abban különbözik tű nélküli társától, hogy a mezoroller, amivel az arcbőrt kezeljük rendkívül apró tűket tartalmaz. Ezek a tűk mikrosebeket ejtenek a bőrön, amik pár perc elteltével be is forrnak, olyan aprók. A mikrosebek felébresztik a szervezet önregeneráló képességét, ösztönzik, hogy kollagént és elasztint termeljen az érintett felületeken. Ennek köszönhetően a kezelt bőrfelület rugalmasabbá válik. A mezorollerben lévő, a bőrtípusnak és problémának megfelelő hidratáló anyag pedig mélyen a bőr rétegeibe tud jutni a mikrosebeken át, mélyen hidratálva és táplálva azt.

Az érzéstelenítő krémnek köszönhetően a tűszúrásokból ön szinte semmit nem fog érezni, a kezelés végére pedig a sebek teljesen begyógyulnak, így kellemetlen utóhatásoktól sem kell tartania.

Milyen esetekben hatékony a tűs mezoterápiás kezelés?

– ráncok feltöltésére
– a bőr teltebbé varázsolására
– toka eltüntetésére
– sőt, akár hajkezelésre is, mivel a mezoroller segítségével hajnövekedést serkentő hatóanyagot is bejuttathatunk a fejbőrbe.