5.9. Hyaluronic ledlámpás szemkörnyékápoló szett - 1 hónapos

Eye Care Set 1 Mounth Eye Perfection

A német Être Belle cég luxus kozmetikai terméke. A márka minden termékcsaládjára igaz, hogy parabénmentesek, azaz tartósítószert nem tartalmaznak.

Ár 42 400 Ft

Termékleírás

Két egymást kiegészítő termék, amelyek 14-14 napig használatosak. Feszesítik a szemkörnyéki területet, minimalizálják a ráncokat és láthatóan csökkentik a sötét karikákat és a táskákat. Ez az innovatív koncepció lehetővé teszi Önnek a szemkörnyékének tökéletes megjelenését mindössze 1 hónap alatt. Két szinergikus bőrápoló szérum kombinálódik a fényterápiával és a mikro-vibrációval, hogy forradalmasítsa az alkalmazás hatékonyságát és megnövelje a ráncfeltöltés és a struktúrálás hatását.
Ez az egy hónapos kezelés két alkalmazási lépésből áll, melyek mindegyike 14 nap.
Fényterápiás utántöltő szérum „Re-Fill” Serum + Light Therapy
Gyorsan simító és ráncfeltöltő szemkörnyékápoló szérum, amely tengeri planktont, perzsa selyemfa kivonatot, hialuronsavat és kollagént tartalmaz, stimulálva a kollagén szerkezetét és a feszességet. Feltölti a bőr nedvességtartalmát és biztosítja a hatóanyagok optimális felszívódását. Feszesít és látványosan csökkenti a mimikai ráncokat, a sötét karikákat és a táskákat. A szemhéjak feszesebbek, észrevehetően felfrissültek lesznek.
Alkalmazás: Reggel és este 14 napon keresztül.
Űrtartalom: 12 ml
Regeneráló szérum fényterápiával + mikromasszázzsal
„Re-Structure” Serum + Light Therapy + Micro-Vibration
Szemkörnyékápoló szérum a mély mimikai ráncok intenzív átalakítására és hatásos eltávolítására. A tengeri, aktív hatóanyagok serkentik a sejtmegújulást és a hidratációt a bőr mély rétegeiben. A krókusz és a perzsa selyemfa kivonatnak fiatalító hatása van, miközben feszesíti és évekkel fiatalabb megjelenést ad a szemkörnyéki bőrnek. A szemhéjak feszesebbek, a sötét karikák és a szem alatti táskák láthatóan csökkennek. A fenntarthatóan korrigált és tökéletesített szemkörnyék számára.
Alkalmazás: Reggel és este 14 napon keresztül.
Űrtartalom: 12 ml
A terméket megrendelés után 1 héttel veheti át a szalonban.

close-link
close-link