1.3. Skinvision Face Care Set - Ajándékcsomag (>55 év)

A német Être Belle cég luxus kozmetikai terméke. A márka minden termékcsaládjára igaz, hogy parabénmentesek, azaz tartósítószert nem tartalmaznak.

Ár 82 000 Ft

Termékleírás

Az őssejt technológiának köszönhetően a következő eredményekre számíthat. 1 nap után sugárzóan friss bőr 1 hét után láthatóan simább bőr 1 hónap után láthatóan fiatalabb bőr A Skinvision prémium kategóriás termékcsalád az öregedés elleni harcban 4 dimenzióban. Intenzív korrekciós luxus bőrápoló termékek fiatalító őssejt komplexszel almából, szőlőből és alpesi rózsából kivonva, továbbá mélyre ható lifting peptideket és a világ legértékesebb nemesfémjét, platinumot tartalmaznak. Felejtse el az igazi korát és fedezze fel a hatékony bőrápoló termékeket, amelyek együttesen segítenek legyőzni az öregedés jeleit minden dimenzióban.
A karácsonyi csomag tartalma: 1 db Skinvision Nappali krém 50 ml 1 db Skinvision Nappali és éjszakai szérum 30 ml 1 db Skinvision Éjszakai krém 5 ml 1 db Skinvision Szemkörnyékápoló krém 5 ml
A karácsonyi csomagok általában november közepétől érhetőek el. Előrendelést felveszünk október közepétől. A terméket megrendelés után 1 héttel veheti át a szalonban.

Jellemzők

sorrend 1
close-link
close-link